Resultats de la cerca bàsica: 588

51. herbada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gran quantitat d'herbes. Metzina feta amb herbes metzineres.  [...]
52. manoll
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Manat. Un manoll d'herbes, de ciris, de pergamins.  [...]
53. desherbar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Eliminar les herbes, especialment les perjudicials, (d'un camp). [...]
54. ebenista
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que treballa el banús i altres fustes fines, especialment per fer-ne mobles. [...]
55. herbicida
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que destrueix les herbes. Producte utilitzat per a destruir les males herbes. [...]
56. boral
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores fines, blanques i astringents, compostes de borat i tartrat d'alumini, usades pels dermatòlegs. [...]
57. tosquirar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tondre, esquilar. Escapçar (brots, plantes, herbes). Retallar (la moneda) per aprofitar-ne els retalls. [...]
58. opilions
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ordre d'aràcnids de potes caminadores molt llargues i fines, carnívors i preferentment higròfils. Individu d'aquest ordre. [...]
59. hemipelàgic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Format per l'acumulació d'organismes pelàgics i de partícules detrítiques fines, per sota dels 200 metres de profunditat. Dipòsit hemipelàgic. [...]
60. amanida d'herbes de marge amb formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  6 / 59 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>